Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig profvoetballer Mark-Jan Fledderus deelt klap uit tijdens amateurdebuut

Voormalig profvoetballer Mark-Jan Fledderus deelt klap uit tijdens amateurdebuut

29 jan 2024, 10:39

Voormalig profvoetballer Mark-Jan Fledderus maakte afgelopen weekend zijn debuut op het amateurvoetbalveld, waarbij hij tijdens zijn eerste stappen als amateurvoetballer ontsnapte aan een rode kaart. De oud FC Groningen-speler liet zich provoceren door een tegenstander en deelde een klap uit: "Ik vond hem heel irritant.”

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Fledderus, tegenwoordig technisch manager bij de Eredivisie CV, bijna zeven jaar na zijn laatste profwedstrijd, zijn rentree op het voetbalveld zou maken voor vv HSC. Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen, slaagde erin Fledderus te overtuigen om terug te keren naar het voetbal.

Het debuut van Fledderus voor zijn nieuwe club was bijna van korte duur. Een kwartier in de tweede helft had de voetballer eigenlijk een rode kaart moeten ontvangen voor een slaande beweging. Fledderus erkent zijn fout voor de camera van RTV Noord: "Iedereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken", zegt Fledderus. "Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart. Op de één of andere manier lukt het me niet om dat eruit te krijgen. Daarna denk ik ook weer van: wat doe je nou weer sukkel?" blikt Fledderus terug op het moment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.