Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig NAC-verdediger gewond na steekpartij in Italiaanse supermarkt

Voormalig NAC-verdediger gewond na steekpartij in Italiaanse supermarkt

27 okt 2022, 22:40

Arsenal-voetballer Pablo Marí is gewond geraakt bij een grote steekpartij bij een supermarkt in de buurt van Milaan. De voormalige verdediger van NAC Breda, die momenteel op huurbasis speelt voor het Italiaanse AC Monza, wordt in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en zou buiten levensgevaar zijn.

Marí was een van de zes mensen die gewond raakte bij de steekpartij, nadat een 46-jarige persoon buiten een supermarkt om zich heen stak met een mes. Klanten zouden de aanvaller hebben gestopt, waarna de politie hem later heeft gearresteerd. Volgens de eerste berichten is een persoon overleden en vier mensen hebben ernstige verwondingen opgelopen.

Arsenal-coach Mikel Arteta reageerde in Eindhoven na afloop van de 2-0-nederlaag tegen PSV op het bericht. "Ik hoor het net, maar ik weet dat (technisch directeur) Edu contact heeft gehad met zijn familie. Hij is in het ziekenhuis, maar hij lijkt oké", aldus Arteta tegenover The Mirror.

Marí speelde tussen 2017 en 2018 voor NAC 31 wedstrijden als huurling van Manchester City. Hij staat sinds 2020 op de loonlijst van Arsenal, maar werd het afgelopen jaar verhuurd aan Udinese en Monza.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.