Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Manchester United-spits biedt zich gratis aan bij Ten Hag

Voormalig Manchester United-spits biedt zich gratis aan bij Ten Hag

10 aug 2022, 15:06

Javier Hernández wil Manchester United-trainer Erik Ten Hag graag helpen met zijn spitsenprobleem bij de club. De 34-jarige Mexicaan zou gratis willen tekenen bij zijn oude werkgever.

Tegenover de Daily Mirror laat Chicharito weten dat hij graag terugkeert bij de club waar hij tussen 2010 en 2014 speelde. "Als United bij me zou aankloppen, zou ik natuurlijk 'ja' zeggen," vertelt de spits van LA Galaxy. "Ik kom nog gratis voor de club spelen. Natuurlijk, iedereen weet dat ik dat zou doen."

Hoewel Hernández wel oren heeft naar een overstap naar United, verwacht hij niet dat LA Galaxy hem zomaar laat vertrekken. "Ik moet respectvol zijn tegenover mijn huidige club. Ik speel hier vaak en ik denk alleen aan het winnen van prijzen met LA Galaxy. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt, maar nu denk ik alleen aan deze club", aldus de kleine spits.

Door onzekerheid over de toekomst van eerste spits Cristiano Ronaldo, wil Ten Hag graag nog een extra aanvaller aantrekken. De Nederlandse oefenmeester probeerde eerder deze week tevergeefs al Marko Arnautovic over te nemen van Bologna.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.