Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Liverpool-verdediger leidt een verrassend leven sinds hij met pensioen ging

Voormalig Liverpool-verdediger leidt een verrassend leven sinds hij met pensioen ging

8 mei 2021, 14:08

Daniel Agger, voormalig verdediger van Liverpool, stond jarenlang bekend als een van de hardste verdedigers uit de Premier League. Agger is momenteel eigenaar van een waterzuiveringsbedrijf en is daarnaast ook een tattoo artiest.   

Agger werd drie jaar op rij van 2004 tot 2006 uitgeroepen tot de meest belovende speler van Denemarken. Uiteindelijk maakte hij in 2006 de overstap van Brøndby IF naar Liverpool. De toenmalige Zweedse verdediger speelde ruim acht jaar voor The Reds. Agger speelde maar liefst 232 wedstrijden voor Liverpool en won één prijs in 2012, de League Cup.

Op 31-jarige leeftijd zette Agger een punt achter zijn carrière. De verdediger kampte vaker met lange blessures en bleef last hebben van zijn rug. Agger investeerde al tijdens zijn loopbaan voor in de toekomst. In 2013 richtte hij een waterzuiveringsbedrijf op, genaamd KloAgger en investeerde tot dusver maar liefst 450.000 euro in het bedrijf.

Naast alle zaken regelen op kantoor, gaat Agger ook regelmatig zelf op pad met een vrachtwagen. De voormalig international van Denemarken is naast zijn bedrijf, ook druk bezig met tatoeëren. Agger heeft bijvoorbeeld op zijn knokkels de letters YNWA (You’ll Never Walk Alone, red), om zo de club altijd trouw te blijven.

Agger bouwde in Engeland een vermogen van ruim tien miljoen euro op. Toch blijft de oud-voetballer actief in de voetballerij. De Deen heeft een trainersdiploma en is vanaf 1 juni de hoofdtrainer van HB Køge, een Deense club dat uitkomt op het tweede niveau.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.