Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig international Lewerissa deelt fantastisch nieuws: 'Ik ben weer kankervrij!'

Voormalig international Lewerissa deelt fantastisch nieuws: 'Ik ben weer kankervrij!'

22 juli 2022, 17:15

Vanity Lewerissa heeft te horen gekregen dat ze kankervrij is. Dat schrijft de elfvoudig international van de Oranje Leeuwinnen in een bericht op Instagram. In februari maakte Lewerissa bekend dat er borstkanker bij haar was geconstateerd.

"Trotst op mezelf. Op 21 februari schreef ik: een pad die je liever niet bewandeld in je leven. Dit pad heb ik met heel veel tegenslagen, tranen, strijd, moed en heel veel steun van mn ouders, broers, vrienden en familie bewandeld. Vandaag te horen gekregen dat ALLES WEG is. HET IS WEG! Kankervrij! Ik heb gestreden, met 2 gestrekte benen vooruit en overwonnen... Speciale dank aan mijn artsen, chirurgen en verpleegafdeling die mij geholpen en gesteund hebben."

De 30-jarige Lewerissa stapte vorig jaar over van Ajax naar Standard, waarvoor ze eerder ook van 2011 tot 2015 uitkwam. De uit Maastricht afkomstige aanvalster maakte deel uit van de Nederlandse selectie die het EK van 2017 in eigen land won. Een jaar later besloot Lewerissa te stoppen als international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.