Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig FIFA-voorzitter Blatter opgenomen in ziekenhuis

Voormalig FIFA-voorzitter Blatter opgenomen in ziekenhuis

8 jan 2021, 00:26

Oud-voorzitter Sepp Blatter van de wereldvoetbalbond FIFA is opgenomen in een ziekenhuis. De gezondheidstoestand van de 84-jarige Zwitser is ernstig, maar zijn leven is niet in gevaar. Dat meldt het Zwitserse dagblad 'Blick', dat zich baseert op een korte verklaring van een dochter van Blatter. Over de aard van zijn klachten is niets bekend.

'Mijn vader ligt in het ziekenhuis. Hij wordt elke dag beter. Maar hij heeft tijd en rust nodig', liet Corinne Blatter Andenmatten weten.

Het is niet de eerste keer dat Blatter worstelt met gezondheidsproblemen. In 2015 moest hij worden behandeld op de intensive care vanwege een stoornis in zijn immuunsysteem.

Blatter leidde de FIFA van 1998 tot 2015. Hij zit een schorsing van zes jaar van alle voetbalgerelateerde activiteiten uit wegens ethische schendingen. In december deed de FIFA nog een nieuwe aangifte tegen hem wegens een verdenking van crimineel mismanagement bij het peperdure FIFA Museum, dat in 2016 werd geopend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.