Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig FIFA-voorzitter Blatter lag in ziekenhuis met corona

Voormalig FIFA-voorzitter Blatter lag in ziekenhuis met corona

5 dec 2020, 16:47

De 84-jarige Sepp Blatter heeft vorige maand een tijdje in het ziekenhuis gelegen. De voormalige voorzitter van de mondiale voetbalfederatie FIFA was verkouden en had hoge koorts. "Ik voelde me gewoon niet goed", zei Blatter tegen The Athletic. De Zwitser testte in het ziekenhuis positief op het coronavirus.

Blatter mocht al snel weer naar huis, waar hij wel twee weken in quarantaine moest blijven. "In die periode had ik geen symptomen en voelde me goed. Nu ben ik terug, symptoomvrij, en klaar om weer te vechten."

Blatter was jarenlang voorzitter van de FIFA. Hij stapte in 2015, kort na zijn herverkiezing, onder grote druk op. De mondiale voetbalfederatie zat toen middenin een groot corruptieschandaal. De bejaarde Zwitser kreeg vanwege een omstreden deal met Michel Platini een schorsing van acht jaar, die later werd teruggebracht tot zes jaar. Blatter en Platini, die moest aftreden als voorzitter van de Europese federatie UEFA, vechten hun schorsingen nog steeds aan in een poging hun naam te zuiveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.