Terug

Volg Vandaag Inside

'Voormalig Eredivisie-vedette hoog op winterse verlanglijst Feyenoord'

'Voormalig Eredivisie-vedette hoog op winterse verlanglijst Feyenoord'

23 dec 2021, 10:56

Feyenoord hoopt deze winter een flinke slag te kunnen slaan op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn onder meer op zoek naar een aanvallende middenvelder en zijn volgens Feyenoord Transfermarkt uitgekomen bij Filip Đuričić.

Đuričić zal in Nederland voornamelijk bekend staan om zijn verleden bij sc Heerenveen, waar hij speelde tussen 2010 en 2013. De Serviër speelde meer dan 100 wedstrijden voor de Friezen en maakte daarna de transfer naar SL Benfica voor 8 miljoen euro. Đuričić kon het niet waarmaken in Portugal waarna hij voor verschillende clubs speelde uit de Bundesliga, Premier League en Serie A.

De inmiddels 29-jarige creatieveling speelt momenteel bij Sassuolo. Hij begon het seizoen voortvarend, maar raakte eind oktober geblesseerd. Zijn contract loopt medio 2022 af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.