Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Ajax-trainer Bosz: '13-0 slecht voor het Nederlandse voetbal'

Voormalig Ajax-trainer Bosz: '13-0 slecht voor het Nederlandse voetbal'

25 okt 2020, 15:15

Leverkusen-trainer Peter Bosz heeft niet bepaald genoten van de monsteroverwinning van Ajax, zaterdag op VVV-Venlo. De Amsterdammers bereikten in Venlo een recordscore van 13-0. "Ik heb eigenlijk geen verklaring voor een dergelijke uitslag", zei de oud-trainer van Ajax zondag tegen Duitse media. "Dit is slecht voor het Nederlandse voetbal. Overal wordt er over gesproken."

Nooit eerder viel in de eredivisie een dergelijke uitslag te noteren. Het record was al in handen van Ajax dat in 1972 in De Meer Vitesse met 12-1 had verslagen. Bosz, die met Ajax in 2017 de finale van de Europa League bereikte, kon het in Duitsland ook niet uitleggen. "Zelfs met die rode kaart voor een VVV-speler is dit niet te verklaren."

Bekijk hieronder de reactie van Hans Kraay Jr. op de historische zege van Ajax:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.