Terug

Volg Vandaag Inside

'Voormalig Ajax-spits Sierhuis genoemd bij Feyenoord'

'Voormalig Ajax-spits Sierhuis genoemd bij Feyenoord'

22 dec 2020, 12:42

Dick Advocaat hoopt dat hij komende maand bij Feyenoord enkele nieuwe spelers tot zijn beschikking krijgt als de transfermarkt weer open gaat. De 73-jarige trainer heeft al het hele seizoen te maken met veel blessuregevallen. Volgens Advocaat is versterking nodig om zijn selectie op peil te houden.

'We hebben nu weer twee, drie spelers die twee of drie maanden eruit liggen. Dan wordt het een moeilijk verhaal als we niets doen', zei Advocaat na de eerste nederlaag van het seizoen in de Eredivisie, bij Vitesse (1-0). 'We kunnen niet iedere wedstrijd blijven worstelen. De leiding van Feyenoord zal toch ook wel begrijpen dat we iets moeten doen. Ze zijn bezig om te kijken of we iets kunnen creëren. Dat moet ook.'

Ook voorin heeft Feyenoord het lastig. Aanvoerder Steven Berghuis weet geregeld het net te vinden, maar collega-aanvallers Nicolai Jørgensen, Bryan Linssen en Naoufal Bannis zijn samen goed voor drie doelpunten. De formatie van Advocaat kan dus nog wel een aanvallende impuls gebruiken.

Bij Voetbalpraat wordt de naam van Kaj Sierhuis (22) genoemd. Vincent Schildkamp heeft de naam van Sierhuis, die tegenwoordig uitkomt voor Stade Reims, in de wandelgangen horen vallen. 'Dat is een jongen die bij Jong Oranje makkelijk zijn doelpunten maakt.'

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.