Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Ajax-flop Yaya Sanogo strijkt neer in Marokkaanse competitie

Voormalig Ajax-flop Yaya Sanogo strijkt neer in Marokkaanse competitie

2 aug 2022, 12:23

Yaya Sanogo gaat aan de slag bij Raja Club Athletic. De oud-spits van onder meer Ajax en Arsenal tekent een tweejarig contract bij de club uit Casablanca. De 29-jarige aanvaller zat een jaar lang zonder club nadat hij was vertrokken bij Huddersfield Town.

De boomlange spits werd op jonge leeftijd door Arsenal weggeplukt bij AJ Auxerre, maar brak onder Arsène Wenger nooit door bij 'The Gunners'. Arsenal verhuurde Sanogo tegen beter weten in aan Crystal Palace, Charlton Athletic en ook Ajax.

In het seizoen 2015/2016 speelde de Fransman slechts zes duels voor Ajax. In die zes wedstrijden wist Sanogo niet te scoren en gaf hij één assist. Na een half jaar nam Ajax alweer afstand van de spits, die toen op huurbasis naar Charlton vertrok. Omdat Sanogo geen enkele goal maakte in het shirt van Ajax kreeg hij al snel de bijnaam 'Sanogoal'.

Bekijk hieronder enkele hoogtepunten van Sanogo bij Jong Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.