Terug

Volg Vandaag Inside

'Voormalig Ajacied Davinson Sánchez mag Tottenham Hotspur voor spotprijs verlaten'

'Voormalig Ajacied Davinson Sánchez mag Tottenham Hotspur voor spotprijs verlaten'

4 juli 2023, 18:28

Tottenham Hotspur zou genoegen nemen met een bod van vijftien miljoen euro op Davinson Sánchez, dat meldt Relevo. Een schijntje in vergelijking met de 42 miljoen euro die de club in 2017 aan Ajax betaalde voor zijn diensten.

Verschillende clubs, waaronder Villarreal, Fenerbahçe, Galatasaray, Flamengo en Spartak Moskou, tonen interesse in Sánchez. Mogelijk ziet ook Ajax iets in de terugkeer van de centrale verdediger, de club lijkt deze zomer Jurriën Timber kwijt te raken aan Arsenal. Het is vooralsnog niet bekend of Sánchez op de Ajax-radar staat.

De Colombiaanse verdediger maakte in 2017 een overstap van Atlético Nacional naar Ajax voor minder dan zes miljoen euro, maar zijn snelle ontwikkeling in zijn eerste en voorlopig laatste seizoen bij de Amsterdammers zorgde ervoor dat Tottenham Hotspur bijna het tienvoudige voor hem betaalde.

Afgelopen seizoen kwam hij slechts in achttien competitiewedstrijden in actie, waarvan hij er maar acht in de basis begon. Sánchez moest bij Tottenham Hotspur concurreren met spelers zoals Cristian Romero en Eric Dier, en nu staat ook Micky van de Ven op het punt om zich bij de club aan te sluiten. Volgens De Telegraaf heeft de Nederlandse verdediger al een persoonlijk akkoord bereikt met de club uit Noord-Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.