Terug

Volg Vandaag Inside

Voor Wilfred geen duopresentatie meer: 'Ik doe het liever alleen'

Voor Wilfred geen duopresentatie meer: 'Ik doe het liever alleen'

17 apr 2020, 16:41

In een interview met De Telegraaf heeft Wilfred aangegeven niet te weten of er nog een derde seizoen komt van Café Hendriks en Genee. Hij komt nu met een eigen radiozender op JUKE: Cafe Genee. Betekent dat een einde van de talkshow?

'Ik heb er nog niets over gehoord, maar ik vrees van wel. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zelf dacht dat het wel potentie had. De sfeer was toch wat losser dan in de andere talkshows. Maar het blijkt moeilijk om een nieuwe talkshow te ontwikkelen, zeker als die niet op een heel mooi tijdstip komt.'

Op de vraag of Wilfred snel weer een duopresentatie zou doen, is hij duidelijk. 'Ik vind Hélène een wereldwijf, maar ik heb gemerkt dat ik niet goed ben in interviewen met zijn tweeën. Verdelen vind ik moeilijk, tenzij je een heel duidelijk rolverdeling hebt zoals met een sidekick. Dus nee, als ik de kans krijg dan zou ik het de volgende keer liever in mijn eentje doen. Maar dat heeft echt meer met mij dan met Hélène te maken.'

Eerder vertelde Wilfred al dat hij het presenteren in een duo onderschat heeft:

Wilfred over duo-presentatie met Hélène: ‘Ik heb het onderschat’
6:08
Wilfred over duo-presentatie met Hélène: ‘Ik heb het onderschat’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.