Terug

Volg Vandaag Inside

Voor Verbeek is er dit seizoen geen terechte kampioen

Voor Verbeek is er dit seizoen geen terechte kampioen

24 apr 2020, 00:30

Gertjan Verbeek vindt dat de KNVB dit seizoen geen kampioen mag aanwijzen, zo vertelt de trainer in een interview met het AD. Vrijdag maakt de voetbalbond hoogstwaarschijnlijk een einde aan de competitie. Ook komt er dan meer duidelijkheid over de verdeling van de Europese tickets.

Ajax en AZ delen de koppositie met 56 punten. De Amsterdammers hebben een beter doelsaldo en dus staan zij boven AZ. Volgens Verbeek was de competitie echter nog lang niet beslist, en hij vindt dan ook dat er geen kampioen aangewezen mag worden: 'Ik ken de reglementen niet uit mijn hoofd, maar in negen wedstrijden kan alles gewoon nog veranderen.'

Verbeek leek in 2011 kampioen te worden met AZ, maar gaf toen een ruime voorsprong uit handen: 'Ik weet nog dat wij met AZ ooit elf punten voor stonden op Ajax. Toen nam Frank de Boer het over en werd Ajax alsnog kampioen.

Gertjan Verbeek is net teruggekeerd uit Australië. De oefenmeester is werkzaam bij Adelaide United, maar hij vreest voor de toekomst van het Australische voetbal. Bekijk het interview hieronder.

VIDEO - Verbeek vreest voortbestaan Australisch profvoetbal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.