Terug

Volg Vandaag Inside

'Voor platte mannen zoals bij Vandaag Inside heb ik geen angst: ik lust ze rauw'

'Voor platte mannen zoals bij Vandaag Inside heb ik geen angst: ik lust ze rauw'

30 mei 2022, 11:15

Nieuwbakken AD-columnist Joyce Sylvester deinst niet terug voor 'mensen die de wereld anders zien'. Dat vertelt de bestuurder en politica in diezelfde krant. Sylvester heeft naar eigen zeggen dan ook geen bezwaar tegen een toekomstig optreden in Vandaag Inside.

Sylvester bekleedde verschillende functies voordat zij Saskia Noort opvolgde als columnist. Zo was zij onder meer waarnemend burgemeester in de plaatsen Anna Paulowna en Naarden. 'Ik was zelfs een tijd sportjournalist', voegt de bestuurder daaraan toe. Naar eigen zeggen houdt ze zich niet in om haar mening te verkondigen: 'Ik ben wél genuanceerd, dat klopt, dat is mijn karakter. Ik weeg af of mijn mening bijdraagt, ik poneer niet zomaar wat'.

Als columnist slaat Sylvester een nieuwe weg in. Eén waarin zij haar mening wekelijks gaat geven. Of ze binnenkort ook te zien is in talkshows? 'Als het me inhoudelijk past, wil ik best een keer bij Buitenhof gaan zitten, maar ik ben geen mediatijger.' Past Vandaag Inside dan bij de columnist? 'Het hangt van het onderwerp af maar ik heb er op voorhand geen bezwaar tegen. Ik ken 'plat' namelijk allang. Plat vind je ook in Anna Paulowna en Naarden. Nee, voor platte mannen heb ik geen angst: ik lust ze rauw', besluit Sylvester.

Lees hier het hele interview in het AD.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.