Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse competities voor onbepaalde tijd op slot

Spaanse competities voor onbepaalde tijd op slot

23 mrt 2020, 15:16

De Spaanse voetbalcompetities liggen voor onbepaalde tijd stil. Daarmee volgen de voetbalbond RFEF en de competitie-organisatie La Liga de richtlijnen van de Spaanse regering. De competities stonden vooralsnog stil tot 3 april. In een gezamenlijk statement stellen beide voetbalinstanties dat er pas weer gevoetbald zal worden wanneer de overheid zegt dat er geen sprake meer is van enig risico voor de gezondheid.

In Spanje werden maandag ongeveer 33.000 besmettingen gemeld, 14 procent meer dan de dag ervoor. Het dodental steeg van 1720 naar bijna 2200. Zondag had de Spaanse premier Pedro Sánchez al aangekondigd dat het verbod de straat op te gaan zonder goede reden verlengd moet worden. Het parlement moet er woensdag mee instemmen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.