Terug

Volg Vandaag Inside

‘Voor mij is het duidelijk: Dembélé is beter dan Mbappé’

‘Voor mij is het duidelijk: Dembélé is beter dan Mbappé’

3 dec 2021, 15:46

FC Barcelona gaat er alles aan doen om Ousmane Dembélé langer aan zich te binden. De aanvaller heeft een aflopend contract in Barcelona, maar als het aan de club ligt, komt daar héél snel verandering in. 

Om Dembélé over te halen zijn in de zomer van 2022 aflopende verbintenis te verlengen, laat Joan Laporta in gesprek met TV3 nog maar eens blijken hoe blij hij met de 24-jarige vleugelspeler is. ‘We hebben een goede relatie met hem en hopen dat hij blijft. Het is een geweldige speler’, zegt de clubpresident. ‘Ik ben zeer enthousiast over Dembélé. Voor mij is het duidelijk: Dembélé is beter dan Kylian Mbappé.’

Dembélé kwam in de zomer van 2017 als opvolger van Neymar naar Barcelona. Mede door blessureleed heeft de Fransman de hoge verwachtingen nog niet waar kunnen maken. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.