Terug

Volg Vandaag Inside

Voor het eerst vrouwelijke speelster op wereldwijde cover FIFA

Voor het eerst vrouwelijke speelster op wereldwijde cover FIFA

18 juli 2022, 18:54

Chelsea-sterspeelster Sam Kerr schittert samen met Kylian Mbappé op de wereldwijde cover van FIFA 23. Het is de eerste keer dat EA Sports een vrouw op de wereldcover van de voetbalgame zet.

In het verleden stonden Alex Morgan en Christine Sinclair al eens op de regionale cover van het spel maar nog nooit op de wereldwijde. De Australische Kerr is momenteel de grote ster van het vrouwenvoetbal. De 28-jarige spits staat onder contract bij Chelsea en werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot beste speelster in de Women's Super League. De Australische kwam tot 20 doelpunten.

Voor de Franse Mbappé is het inmiddels al de derde wereldwijde cover op een rij. De 23-jarige spits maakte in 2021 voor het eerst zijn opwachting op de cover van FIFA. In het verleden schitterden sterren als Cristiano Ronaldo, David Beckham, Thierry Henry en Ronaldinho ook al op de cover van de razend populaire voetbalgame.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.