Terug

Volg Vandaag Inside

Voor Guardiola blijft titelhouder Bayern München favoriet

Voor Guardiola blijft titelhouder Bayern München favoriet

25 feb 2021, 09:27

Met negentien overwinningen op rij en een ongeslagen reeks van 26 wedstrijden in alle competities wordt Manchester City steeds vaker getipt als de nieuwe kampioen in de Champions League. Coach Pep Guardiola zag dat echter anders na de zege in de eerste wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach in Boedapest (0-2) in de achtste finales.

"Kijk maar eens naar titelhouder Bayern München en de manier waarop die ploeg dinsdag met 4-1 won van Lazio. Ik denk daarom niet dat wij de belangrijkste titelkandidaat zijn. Maar als mensen willen zeggen dat wij de favoriet zijn, is het ook goed. Dat accepteren we dan maar. Wij richten ons in deze fase zoveel mogelijk op een goed herstel van onze spelers, zodat ze in de best mogelijke conditie klaar zijn voor de eerstvolgende uitdaging."

Guardiola vond dat zijn ploeg, die in de Premier League afstevent op de landstitel, tegen Borussia Mönchengladbach slordig was in de afwerking. "We waren voorin niet koelbloedig genoeg. Dat is link op dit niveau. Je moet optimaal blijven presteren als je naar de volgende ronde wil."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.