Terug

Volg Vandaag Inside

Auto Max Verstappen in verkoop; opbrengst naar goed doel

Auto Max Verstappen in verkoop; opbrengst naar goed doel

14 dec 2021, 16:41

Max Verstappen verkoopt de auto waarmee hij doorgaans naar de Formule 1-circuits rijdt. De witte Honda Civic Type R is te koop voor 33.333 euro, een bedrag dat verwijst naar het nummer 33 waarmee Verstappen in de Formule 1 rijdt. De opbrengst gaat naar Wings for Life, een mede door Red Bull opgezette organisatie die probeert een remedie te vinden voor ruggenmergletsel en dwarslaesies.

'Hi allemaal, Max hier', zegt Verstappen in een filmpje van zijn sponsor CarNext. 'CarNext verkoopt mijn auto, het geld gaat naar het goede doel. Ik heb nog één keer in deze auto gereden om te checken of alles in orde is. En hij is top.' In de video is te zien hoe de kersverse wereldkampioen in de Formule 1 nog een keer flink gas geeft in de auto. Verstappen heeft zijn naam en handtekening op het dashboard gezet.

De 'werkauto' van Verstappen is vanaf 23 december te koop op de website van CarNext. Wie als eerste het bedrag van 33.333 euro aftikt, krijgt de handgeschakelde Honda uit 2018 thuis afgeleverd. Verstappen heeft de kilometerteller op 58.048 gezet. De nieuwprijs bedraagt 63.530 euro.

Verstappen rijdt als wereldkampioen komend jaar in de Formule 1 met het nummer 1 op zijn Red Bull-bolide.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.