Terug

Volg Vandaag Inside

Voor AZ, Feyenoord en PSV staat veel op het spel in Europa League

Voor AZ, Feyenoord en PSV staat veel op het spel in Europa League

3 dec 2020, 12:06

Voor de drie Nederlandse clubs in de Europa League staat er donderdagavond veel op het spel. AZ, Feyenoord en PSV kunnen zich tijdens de vijfde en voorlaatste speelronde al plaatsen voor de knock-outfase na de winterstop. Daarvoor is een zege vereist en dienen de uitslagen van de andere groepswedstrijden gunstig uit te vallen.

AZ moet echter als nummer 3 in poule F ook uitkijken. Bij een nederlaag thuis tegen koploper Napoli (aanvang: 21.00 uur) zijn de Alkmaarders mogelijk al uitgeschakeld voor een verlenging van het Europese avontuur als in de andere groepswedstrijd nummer 2 Real Sociedad wint van het nog puntloze HNK Rijeka. AZ won eerder in Napels met 1-0.

Feyenoord treedt in de lege Kuip om 18.55 uur aan tegen koploper Dinamo Zagreb (8 punten). Het uitduel eindigde in 0-0. De ploeg van trainer Dick Advocaat staat in poule K met 5 punten op de tweede plaats.

PSV begint om 21.00 uur aan de uitwedstrijd tegen koploper Granada (10 punten). De Eindhovense ploeg staat in groep E tweede met 6 punten. De thuiswedstrijd verloor PSV met 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.