Terug

Volg Vandaag Inside

Volkskrant: Twan Huys mediapersoonlijkheid van het jaar, Johan op plek twee

Volkskrant: Twan Huys mediapersoonlijkheid van het jaar, Johan op plek twee

28 dec 2018, 11:13

Twan Huys is door De Volkskrant uitgeroepen tot mediapersoonlijkheid van het jaar. De presentator nam na de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan en lag daarna voortdurend onder een vergrootglas wegens tegenvallende kijkcijfers. "Een twanprestatie van formaat", aldus De Volkskrant.

Onze eigen Johan en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa eindigden op plaats twee en drie in de door krant opgestelde top vijftig. Andere personen in de top tien zijn onder anderen Dotan, Beau van Erven Dorens, Gordon, Angela de Jong en John de Mol.

Vorig jaar was 'de gewone Nederlander' de winnaar. Ook Sylvana Simons (2016) en Peter R. de Vries (2015) voerden de lijst aan, net als Onno Hoes (2014), Badr Hari (2013), Bram Moszkowicz (2012), Ivo Niehe (2011), Clairy Polak (2010) en Arie Boomsma (2009).

Johan keek naar Late Night met Twan: 'Verschrikkelijk!'

Amateurtrainer Meijers over Volkskrant: 'KUTKRANT'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.