Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool meldt zich in strijd om Frenkie de Jong'

'Liverpool meldt zich in strijd om Frenkie de Jong'

26 aug 2022, 17:43

Liverpool heeft een bod gedaan op Frenkie de Jong, zo meldt The Sun. Vanwege de slechte start in de Premier League en een aantal blessures is trainer Jürgen Klopp haastig op zoek naar nieuwe middenvelders.

Door blessures van Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain en Fabinho zijn 'The Reds' onderbemand op het middenveld. De Jong moet de ploeg van Klopp uit de problemen helpen. Ook de prestaties in de Premier League vallen nog niet mee voor Liverpool. In de eerste drie Premier League-duels wisten de Engelsen pas twee punten te scoren.

Liverpool zou een bod van 62 miljoen euro, dat nog kan oplopen tot 70 miljoen euro, hebben uitgebracht op de middenvelder van Barcelona. Naast Liverpool zit ook Manchester United al weken achter De Jong aan. De Oranje-international lijkt vooralsnog bij de Catalanen te willen blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.