Terug

Volg Vandaag Inside

Volgende concurrent van Slot haakt af bij Spurs: 'Ik blijf hier'

Volgende concurrent van Slot haakt af bij Spurs: 'Ik blijf hier'

17 mei 2023, 16:12

Trainer Xabi Alonso vindt het nog te vroeg voor een vertrek bij Bayer Leverkusen. "Ik blijf hier. Ik ben blij met mijn spelers en deze club", zei hij op een persconferentie voor het thuisduel van donderdag met AS Roma in de halve finales van de Europa League.

Alonso is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Hij verliet vorige zomer het tweede elftal van Real Sociedad voor de Duitse club, waar ook de Nederlanders Jeremie Frimpong, Mitchel Bakker, Timothy Fosu-Mensah en Daley Sinkgraven onder contract staan. Alonso staat nog tot medio 2024 bij Bayer Leverkusen onder contract.

Alonso werd door veel buitenlandse media in verband gebracht met de functie van hoofdtrainer bij Tottenham Hotspur. Eerder haakte de Duitse trainer Julian Nagelsmann ook af bij The Spurs. Feyenoord-trainer Arne Slot zou nog altijd op het lijstje van de beleidsmakers van de club uit Londen staan.

Tottenham Hotspur zoekt toenadering met Slot

Volgens Paul O Keefe, een FA-geregistreerde intermediair, heeft Tottenham Hotspur nieuwe toenadering gezocht met Slot en een gesprek ingepland met de trainer van de Rotterdammers en zijn vertegenwoordigers.

Eerder deze week liet algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord weten dat hij goede hoop heeft om Slot te kunnen behouden. Dat zei hij maandag na de huldiging van de Rotterdamse club op de Coolsingel tegen Feyenoord TV.

"We hebben denk ik een heel mooi verhaal om Arne langer aan ons te binden. Als de confetti straks een beetje naar beneden is gevallen, gaan we weer bij elkaar zitten", zei Te Kloese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.