Terug

Volg Vandaag Inside

Vogel weg als jeugdtrainer bij PSV

Vogel weg als jeugdtrainer bij PSV

31 jan 2019, 16:44

EINDHOVEN (ANP) - Johann Vogel vertrekt per direct bij PSV, waar hij trainer was van het elftal voor spelers tot 17 jaar. De voormalige Zwitserse middenvelder keert wegens privé-omstandigheden terug naar zijn eigen land, meldt de Eindhovense voetbalclub.

,,Het is jammer dat het zo loopt, maar we hebben met wederzijds respect afscheid genomen'', aldus Ernest Faber, hoofd van de jeugdopleiding van PSV. Oud-international Wilfred Bouma, Rick de Rooij en Vincent Heilmann nemen de leiding van het betreffende jeugdteam tot het einde van dit seizoen over.

De 41-jarige Vogel speelde tussen 1999 en 2005 meer dan tweehonderd wedstrijden voor PSV. Met de Brabanders behaalde hij vier landstitels. Ook bereikte Vogel met PSV in 2005 de halve eindstrijd in de Champions League.

Vogel was bezig aan zijn eerste seizoen als jeugdtrainer van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.