Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalwereld herdenkt overlijden Cruijff

Voetbalwereld herdenkt overlijden Cruijff

24 mrt 2019, 12:09

AMSTERDAM (ANP) - Onder meer zijn oud-clubs Ajax en FC Barcelona staan zondag stil bij het feit dat Johan Cruijff exact drie jaar geleden overleed. ,,Drie jaar geleden…Voor altijd onze bron van inspiratie. Voor altijd Johan Cruijff'', schrijft Ajax op Twitter bij een foto van de legendarische nummer 14.

Barcelona heeft een filmpje op de website ter nagedachtenis aan de man die de club als speler en later als trainer successen bracht. ,,Johan Cruijff, voor altijd in onze gedachten. Drie jaar zonder jou, maar jouw nalatenschap blijft voor altijd bestaan'', schrijft de Catalaanse club.

Ook wereldvoetbalbond FIFA plaatst bewegende beelden. ,,Vandaag drie jaar geleden verloor de voetbalwereld een icoon'', schrijft de FIFA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.