Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalwedstrijden in Spanje minimaal twee weken zonder publiek

Voetbalwedstrijden in Spanje minimaal twee weken zonder publiek

10 mrt 2020, 14:00

Bij alle voetbalwedstrijden in de hoogste Spaanse klasse zijn voorlopig geen supporters welkom. Ook bij alle andere sportevenementen in het land blijven de tribunes zeker twee weken leeg. De Spaanse regering heeft dat besloten om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan.

Eerder op dinsdag werd al duidelijk dat stadion Camp Nou in Barcelona op slot gaat voor de wedstrijd van volgende week tussen FC Barcelona en Napoli in de Champions League. Ook de wedstrijden tussen Valencia en Atalanta op dinsdag en Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund op woensdag worden zonder publiek afgewerkt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.