Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalwedstrijd op laatste moment afgelast omdat scheidsrechter vakantie viert in Turkije

Voetbalwedstrijd op laatste moment afgelast omdat scheidsrechter vakantie viert in Turkije

22 jan 2024, 15:00

PSV AV - Wilhelmina Boys, een wedstrijd in de Derde Klasse D, is zondag op het laatste moment niet door gegaan. De reden? De scheidsrechter van dienst bleek op vakantie.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Op maandag werd veld 7 van De Herdgang in Eindhoven al sneeuwvrij gemaakt, waardoor de amateurs van PSV op dinsdag een oefenwedstrijd konden afwerken tegen Terlo. Omdat ook de verwachte extra sneeuw uitbleef, bleef het kunstgrasveld goed bespeelbaar en klaar voor de naderende speelronde.

Toch kwamen PSV AV en Wilhelmina Boys zondag niet in actie. Terwijl beide teams de warming-up afwerkten, kwam de scheidsrechter maar niet opdagen. Na enkele belletjes bleek dat dat arbiter in de veronderstelling was dat er afgelopen weekend een algehele afgelasting zou volgen. Hierdoor had hij besloten er lekker tussenuit te gaan: op vakantie naar Turkije.

Met de oplossing om een staflid van PSV AV de wedstrijd te laten fluiten, ging Wilhelmina Boys niet akkoord, waardoor het duel vlak voor de aftrap werd afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.