Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalverslaggever Ron de Rijk overleden

Voetbalverslaggever Ron de Rijk overleden

28 okt 2018, 15:03

Na een kort ziekbed is op 66-jarige leeftijd voetbalverslaggever Ron de Rijk overleden. Dat meldt zijn vroegere werkgever NOS. Hij werkte van 1995 tot en met 2005 in vaste dienst van het omroepbedrijf. Daarna was hij werkzaam voor Talpa en FOX Sports.

De Rijk deed voor het NOS-radioprogramma Langs de Lijn onder meer verslag van de eredivisie en van wedstrijden van het Nederlands elftal. De laatste jaren was hij voornamelijk te horen bij de duels uit de eerste en tweede divisie.

De Rijk begon zijn journalistieke carrière in de beginjaren tachtig bij NCRV Sport. Hij was in die tijd ook actief als competitieleider bij de KNVB-afdeling Utrecht.

Luister hier naar een geluidsfragment van Ron de Rijk

Bron: FOX Sports

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.