Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbaltrainer Leekens aan de slag in Iran

Voetbaltrainer Leekens aan de slag in Iran

13 jan 2019, 23:22

TABRIZ (ANP) - De Belgische voetbaltrainer Georges Leekens gaat op 69-jarige leeftijd weer een nieuw avontuur aan. Leekens, die sinds de jaren 80 bij tal van clubs werkte en bondscoach was van België, Algerije, Tunesië en Hongarije, ondertekende een contact bij de Iraanse club Tractor Sazi FC. Die ploeg staat momenteel op de vierde plaats in de nationale competitie.

Leekens, die in het seizoen 2001-2002 bij Roda JC werkte, werd eind november na een dienstverband van anderhalve maand ontslagen bij de Tunesische topclub Etoile du Sahel. De wereldreiziger heeft al snel weer een nieuwe club gevonden. De Belg neemt zijn vaste assistent Patrick De Wilde mee naar Iran.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.