Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters verliezen in Algarve van Spanje

Voetbalsters verliezen in Algarve van Spanje

27 feb 2019, 21:22

PARCHAL (ANP) - De Nederlandse voetbalsters zijn het toernooi om de Algarve Cup begonnen met een nederlaag. In het Portugese Parchal was Spanje te sterk voor de formatie van bondscoach Sarina Wiegman, 2-0.

Jennifer Hermoso scoorde twee keer voor Spanje. De kansen om de finale te halen zijn voor Nederland daarmee vrijwel verkeken.

Sherida Spitse speelde haar 157e interland en is nu recordinternational van Oranje. De aanvoerster ging Annemieke Kiesel-Griffioen voorbij, die in 2011 haar 156e en laatste interland speelde.

Oranje, in voorbereiding op het WK van komende zomer in Frankrijk, speelt maandag in de groepsfase nog tegen Polen. Vorig jaar haalde Nederland in de Algarve voor het eerst de finale, maar die werd wegens hevige regenval afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.