Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje Leeuwinnen tegen Denemarken met dezelfde elf

Oranje Leeuwinnen tegen Denemarken met dezelfde elf

9 okt 2018, 18:42

VIBORG (ANP) - De Nederlandse voetbalvrouwen beginnen de return in de halve finales van de play-offs tegen Denemarken vanavond met dezelfde elf speelsters als vrijdag tijdens de eerste wedstrijd. Dat betekent dat Loes Geurts in Viborg onder de lat opnieuw de voorkeur krijgt boven Sari van Veenendaal, die na een blessure pas net weer fit is.

In de spits kiest bondscoach Sarina Wiegman voor Lineth Beerensteyn. Vivianne Miedema moet genoegen nemen met een rol op de bank. De aanvalster mocht vrijdag tegen Denemarken nog wel invallen.

Nederland verdedigt tegen Denemarken een voorsprong van 2-0. De winnaar neemt het in november in de finale van de play-offs voor het wereldkampioenschap van 2019 op tegen België of Zwitserland. Die twee landen speelden vrijdag in de eerste ontmoeting gelijk (2-2).

Opstelling Nederland: Geurts; Van Lunteren, Dekker, Bloodworth en Van Es; Groenen, Spitse en Van de Donk; Van de Sanden, Beerensteyn en Martens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.