Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje Leeuwinnen gelijk tegen Brazilië: Bekijk hier de hoogtepunten en interviews

Oranje Leeuwinnen gelijk tegen Brazilië: Bekijk hier de hoogtepunten en interviews

4 mrt 2020, 21:56

De Nederlandse voetbalsters zijn hun voorbereidingstraject richting de Olympische Spelen woensdag gestart met een gelijkspel. De regerend kampioen van Europa en verliezend WK-finalist kwam bij het openingsduel van een vierlandentoernooi, het Tournoi de France, tegen Brazilië niet verder dan 0-0.

Frankrijk en Canada zijn de andere twee deelnemers aan het evenement, dat wordt gehouden ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal in het land. Frankrijk versloeg Canada eerder op woensdag met 1-0. Oranje treft zaterdag Canada en speelt dinsdag tegen Frankrijk.

Bij Oranje maakten Lieke Martens en Stefanie van der Gragt hun rentree. Buitenspeelster Martens kwam in juli, tijdens de met 2-0 verloren WK-finale tegen de Verenigde Staten, voor het laatst in actie voor het nationale team. Van der Gragt, centrale verdedigster, speelde haar laatste duel in september in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije.

VIDEO - Samenvatting Oranje Leeuwinnen - Brazilië

VIDEO - Sarina Wiegman na gelijkspel tegen Brazilië: ‘Ik kan best tevreden zijn’

VIDEO - Lieke Martens is blij met haar terugkeer: ‘Ik heb heel veel plezier weer’

VIDEO - Van de Sanden: ‘Ik moet mezelf weer de basis inspelen’

VIDEO - Beerensteyn over rechtsback-positie: 'Het was weer even wennen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.