Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters oefenen tegen Spanje en Polen

Voetbalsters oefenen tegen Spanje en Polen

30 jan 2019, 18:38

ZEIST (ANP) - De Nederlandse voetbalvrouwen kennen de tegenstanders in de groepsfase van de Algarve Cup. De regerend Europees kampioen is ingedeeld in een poule met Spanje en Polen, meldt de KNVB.

Het is de 25e editie van de Algarve Cup. Het toernooi is met zeven WK-deelnemers, van de in totaal twaalf landen, sterk bezet. Het duel van Oranje met Spanje is op 27 februari. De wedstrijd tegen Polen is voor 4 maart ingepland.

Nederland stond vorig jaar in de finale. Door overvloedige regenval werd de wedstrijd tegen Zweden afgelast.

De Algarve Cup geldt als voorbereidingstoernooi voor het WK. De wereldtitelstrijd in Frankrijk is van 7 juni tot en met 7 juli. Oranje speelt in de groepsfase tegen Nieuw-Zeeland, Kameroen en Canada.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.