Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters oefenen met ongewijzigd elftal tegen Australië

Voetbalsters oefenen met ongewijzigd elftal tegen Australië

13 apr 2021, 19:42

De Nederlandse voetbalsters beginnen met dezelfde elf speelsters aan de oefeninterland tegen Australië als vier dagen eerder tegen Spanje. Bondscoach Sarina Wiegman stuurt in het Goffert-stadion in Nijmegen een ongewijzigde ploeg het veld in. Oranje verloor vrijdag in Marbella met 1-0 van Spanje.

De regerend kampioen van Europa had het toen vooral aan keepster Sari van Veenendaal te danken dat het geen zwaardere nederlaag incasseerde. De 'Leeuwinnen' hadden weinig in te brengen tegen het dominante Spanje. Wiegman rekent erop dat haar ploeg in het stadion van NEC tegen Australië (aftrap 18.30 uur) meer aan voetballen toekomt.

Opstelling: Van Veenendaal; Janssen, Van der Gragt, Nouwen en Van Dongen; Groenen, Van de Donk en Spitse; Roord, Miedema en Martens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.