Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Sanden verslaat Martens en wint Champions League

Van de Sanden verslaat Martens en wint Champions League

18 mei 2019, 21:59

De voetbalsters van Olympique Lyonnais hebben voor de vierde keer op een rij de Champions League gewonnen. Shanice van de Sanden had een belangrijke aandeel in de 4-1-overwinning op het FC Barcelona van Lieke Martens en Stefanie van der Gragt. Bij de eerste twee doelpunten was ze de aangeefster.

De titelhouder uit Frankrijk leidde in de Groupama Arena in Boedapest na 29 minuten al met 4-0. De Duitse Dzsenifer Marozsan maakte er al na vier minuten 1-0 van en met een hattrick tilde de Noorse sterspeelster Ada Hegersberg de stand naar 4-0. Dat leek ook de eindstand te worden maar invalster Asisat maakte er in de 88e minuut nog 4-1 van.

Van de Sanden werd al na een dik uur gewisseld, bij de tegenstandster deed Martens negentig minuten mee en viel Van der Gragt in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.