Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters in Utrecht tegen Zwitserland

Voetbalsters in Utrecht tegen Zwitserland

15 okt 2018, 15:14

UTRECHT (ANP) - De Nederlandse voetbalsters spelen de thuiswedstrijd in de play-offs om een WK-ticket tegen Zwitserland in stadion Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd is op het programma gezet voor vrijdag 9 november, aftrap 20.00 uur. Vier dagen later volgt de return in het LIPO Park in de Zwitserse stad Schaffhausen (aftrap 19.00 uur).

Oranje wist zich niet rechtstreeks te plaatsen voor het WK van volgend jaar in Frankrijk en moest als nummer twee in de poule de play-offs in. In de eerste ronde was de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman twee keer te sterk voor Denemarken. In Breda won de Europees kampioen met 2-0, de return eindigde in 2-1 voor Oranje, dat nu met Zwitserland strijdt om één ticket naar het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.