Voetbalsters Feyenoord winnen van PSV en stijgen naar tweede plek

17 okt 2021, 14:53

De voetbalsters van Feyenoord blijven het bij hun debuut op het hoogste niveau uitstekend doen. Twee weken na de zege van 4-1 op Ajax was het elftal van trainer Danny Mulder ook te sterk voor PSV: 2-1.

Romée van de Lavoir kopte Feyenoord al in de 4e minuut op voorsprong. Maxime Bennink zorgde nog in de eerste helft voor de 2-0. Naomi Pattiwael scoorde na rust tegen, maar verder kwam PSV niet.

Feyenoord heeft in de Eredivisie nu de minste verliespunten. De Rotterdamse vrouwen staan tweede met 11 punten uit zes duels. PEC Zwolle is met 13 punten uit zeven wedstrijden koploper.