Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters Ajax pakken beker in blessuretijd

Voetbalsters Ajax pakken beker in blessuretijd

11 mei 2019, 23:58

ROTTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben voor het derde jaar op rij de KNVB-beker veroverd. De ploeg van de vertrekkende trainer Benno Nihom versloeg PEC Zwolle in blessuretijd met 2-1. Met nog 30 seconden op de klok scoorde Ajax uit een hoekschop. Via het been van Vanity Lewerissa ging de bal over de lijn.

De ploeg van Nihom pakte vorig seizoen de 'dubbel'. De Amsterdamse voetbalsters moesten de landstitel dit jaar aan FC Twente laten. Met winst van de KNVB-beker kreeg Nihom toch nog een mooi afscheid. PEC Zwolle kwam in het stadion van Excelsior vroeg op voorsprong en had ook het beste van het spel. Toch ging de beker weer mee naar Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.