Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters Ajax geloven in stunt

Voetbalsters Ajax geloven in stunt

16 okt 2018, 21:42

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax geloven in een stunt in de Champions League. De landskampioen treft in de achtste finales met Olympique Lyon de ploeg die de afgelopen drie seizoenen het Europese bekertoernooi won. Woensdag is het eerste duel, op het uitverkochte sportpark De Toekomst in Amsterdam.

,,We weten waar we ze pijn kunnen doen'', zegt trainer Benno Nihom. ,,Lyon heeft normaal nauwelijks weerstand, zij zijn gewend om heel veel de bal te hebben en aan te vallen. Ze zijn het niet gewend om in de problemen te komen als ze de bal verliezen. Wij zijn een team dat aan de bal meer kwaliteiten heeft dan Lyon gewend zal zijn. Dat biedt mogelijkheden. We moeten met lef spelen op de momenten dat het kan. Het wordt lastig, dat klopt, maar ik denk dat wij een resultaat kunnen halen.''

De return is over twee weken, op 31 oktober, in Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.