Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalster Van de Sanden terug bij Oranje

Voetbalster Van de Sanden terug bij Oranje

26 mrt 2019, 18:39

ZEIST (ANP) - Voetbalsters Shanice van de Sanden, Anouk Dekker, Cheyenne van den Goorbergh en Liza van der Most keren terug in de selectie van de Nederlandse vrouwenploeg. Bondscoach Sarina Wiegman heeft het viertal opgenomen in haar keurkorps voor de komende oefenduels met Mexico en Chili. Ze ontbraken vorige maand nog op de Algarve Cup.

Wiegman kan geen beroep doen op de geblesseerde Sisca Folkertsma, Stefanie van der Gragt en Victoria Pelova. Asleigh Weerden is niet opgeroepen. Folkertsma mist wegens een ernstige knieblessure komende zomer zelfs het WK in Frankrijk.

Oranje oefent op 5 april tegen Mexico in het Gelredome. Vier dagen later is Chili de tegenstander in het stadion van AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.