Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalster PSG ontkent betrokkenheid bij aanval op ploeggenote

Voetbalster PSG ontkent betrokkenheid bij aanval op ploeggenote

12 nov 2021, 18:14

Aminata Diallo heeft vrijdag ontkend iets te maken te hebben met de aanval op haar ploeggenote Kheira Hamraoui, eerder deze maand. De voetbalster van Paris Saint-Germain laat dat weten via een verklaring van haar advocaat.

Diallo en Hamraoui, concurrenten van elkaar, zaten na een feestje op 4 november samen in een auto. Twee gemaskerde mannen hielden het voertuig aan en trokken Hamraoui uit de auto, om haar vervolgens met ijzeren staven op haar benen te slaan.

Diallo werd eerder deze week aangehouden omdat ze het plan voor de aanval op haar ploeggenote zou hebben bedacht. Donderdag kwam ze voorlopig op vrije voeten, net als een vriend van haar die ook verdachte is.

De 31-jarige Hamraoui keerde afgelopen zomer terug bij PSG, nadat ze van 2012 tot 2016 ook al voor de club uitkwam. In mei won ze met FC Barcelona de Champions League. Hamraoui maakte onlangs, na een afwezigheid van 2,5 jaar, ook haar rentree in de Franse nationale ploeg. Toen ze in oktober wegens een blessure niet mee kon doen, riep bondscoach Corinne Deacon als vervangster Diallo op. Diallo kwam niet aan spelen toe.

PSG sprak zich woensdag al uit. 'Paris Saint-Germain werkt samen met de politie van Versailles om de feiten op te helderen. De club houdt de voortgang van de procedure nauwlettend in de gaten en zal onderzoeken welke maatregelen moeten worden genomen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.