Terug

Volg Vandaag Inside

'Voetbalstadions mogen binnenkort weer helemaal vol'

'Voetbalstadions mogen binnenkort weer helemaal vol'

9 feb 2022, 14:57

De sportstadions mogen binnenkort weer helemaal gevuld worden. Dat melden Haagse ingewijden aan het Algemeen Dagblad. Wanneer de versoepeling ingaat, is nog niet bekend. 

Dinsdag vindt er een nieuwe persconferentie plaats, maar het is nog onduidelijk of de versoepelingen vanaf dat moment direct plaats zullen vinden. Volgens het AD is het ook goed mogelijk dat de versoepelingen vanaf begin maart worden toegepast, dan verlopen namelijk de huidige coronamaatregelen.

Sinds eind januari mogen de voetbalclubs weer publiek toelaten in het stadions. Het kabinet staat op dit moment echter niet toe dat meer dan een derde van de capaciteit van een stadion wordt bezet. Op dit moment moeten de toeschouwers onderling 1,5 meter afstand houden, op een stoel zitten en een mondkapje dragen als ze door het stadion lopen. Voordat de bezoekers naar binnen mogen, worden ze gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.