Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal naar vierde ronde van FA Cup

Arsenal naar vierde ronde van FA Cup

6 jan 2020, 23:54

Arsenal staat in de vierde ronde van de FA Cup. De club uit Londen won voor eigen publiek van Leeds United (1-0), dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland.

Reiss Nelson was de gevierde man bij de huidige nummer 10 van de Premier League. De 20-jarige middenvelder maakte het enige doelpunt van het duel in het belangrijkste bekertoernooi van Engeland. Bournemouth is eind deze maand de tegenstander van Arsenal in de vierde ronde van de FA Cup.

Arsenal vierde het tweede succes op rij onder de nieuwe trainer Mikel Arteta, die de ontslagen Unai Emery heeft vervangen. De club won vorige week van Manchester United (2-0). Arteta debuteerde met een gelijkspel tegen Bournemouth (1-1) en zag zijn ploeg vervolgens verliezen van Chelsea (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.