Terug

Volg Vandaag Inside

Voetballers steeds vaker doelwit van overvallen: 'Van Dijk heeft beveiligers thuis'

Voetballers steeds vaker doelwit van overvallen: 'Van Dijk heeft beveiligers thuis'

5 dec 2022, 10:54

Zondagavond werd bekend dat Raheem Sterling het WK in Qatar verlaten heeft na een gewelddadige overal op zijn vrouw en kinderen. Valentijn Driessen ziet dat dit steeds vaker voor komt en sprak daar voor het WK over met Virgil van Dijk.

"Ik heb het er met Virgil al voor het toernooi over gehad want in Engeland komt dit vaker voor", vertelt Valentijn in een online-item van De Telegraaf. "Die hebben gewoon bewaking. Z'n kinderen en vrouw zijn gewoon hier, maar zij hebben alsnog bewaking. Iedereen weet waar die voetballers uithangen dus dan moet je daar wel op voorbereid zijn", concludeert de chef voetbal van de krant.

Ondanks de afwezigheid van Sterling wist Engeland alsnog redelijk eenvoudig te winnen van Senegal (3-0) en zal in de kwartfinale moeten afrekenen met Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.