Terug

Volg Vandaag Inside

Selectie RB Leipzig traint weer

Selectie RB Leipzig traint weer

20 mrt 2020, 16:29

De spelers van RB Leipzig zijn na een pauze van meerdere dagen vrijdag weer begonnen met de training in het trainingscomplex van de club. Uit voorzorg vond alleen geen groepstraining plaats vanwege het coronavirus. "We zorgen voor individuele training met de bal", zei sportdirecteur Markus Krösche tegen Sky.

Volgens het voetbaltijdschrift Kicker werden de voetballers over drie trainingsvelden verdeeld om oefeningen te doen. "Het is training met de bal, zonder dat er lichamelijk contact is", legde Krösche uit. Ook voor en na de training werd contact tussen de spelers zoveel mogelijk vermeden. De voetballers kleedden zich in hun eigen kamers op het trainingscomplex om.

De sportdirecteur zei veel met zijn collega's van de andere clubs te overleggen over de huidige situatie. "Er is veel solidariteit onder elkaar. We willen het seizoen afmaken en de toeschouwers weer voetbal aanbieden. Want het voetbal verbindt ons."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.