Terug

Volg Vandaag Inside

Voetballers Napoli eren topscorer Mertens met speciaal shirt

Voetballers Napoli eren topscorer Mertens met speciaal shirt

22 juni 2020, 19:18

De voetballers van Napoli dragen dinsdagavond een speciaal shirt als eerbetoon aan topscorer Dries Mertens. Ze doen dat tijdens het duel met Hellas Verona.

Mertens mag zich na 122 doelpunten topschutter aller tijden noemen van de club waarvoor ook Diego Maradona uitkwam. De 33-jarige Belg speelt al sinds 2013 bij Napoli, dat hem zeven jaar geleden overnam van PSV. Daarvoor speelde hij voor FC Utrecht en AGOVV.

Het shirt heeft een speciale badge op de linker mouw, als hommage aan Mertens. Supporters kunnen het shirt vanaf dinsdag aanschaffen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.