Terug

Volg Vandaag Inside

Voetballers Dortmund in groepjes van twee terug op het veld

Voetballers Dortmund in groepjes van twee terug op het veld

29 mrt 2020, 19:17

De voetballers van Borussia Dortmund gaan maandag weer trainen. Dat doen ze wel in kleine groepjes, van steeds twee spelers. "We gaan langzaam weer beginnen", zei middenvelder Emre Can op Sport1. "We moeten toch fit blijven."

Hoewel ook de Duitse voetbalcompetitie vanwege het coronavirus tot eind april stil ligt, zijn sommige clubs toch weer voorzichtig begonnen met trainen. Zo gingen de spelers van RB Leipzig en VfL Wolfsburg al naar de club om daar, in kleine groepen, wat oefeningen te doen.

"De onzekerheid is het grootste probleem", zegt Can. "We weten niet eens wanneer we weer kunnen spelen. Het liefst morgen al, maar dat gaat niet. Het is fijn om in ieder geval weer wat op het veld te kunnen doen", aldus de Duitse international, die maandag een duo vormt met Mahmoud Dahoud. "Het wordt dus in ieder geval niet saai."

Met nog negen wedstrijden te gaan, staat Dortmund in de Bundesliga op de tweede plaats, vier punten achter titelverdediger Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.