Terug

Volg Vandaag Inside

Zirkzee met Bayern München op trainingskamp

Zirkzee met Bayern München op trainingskamp

3 jan 2020, 15:05

Joshua Zirkzee gaat zaterdag met de selectie van Bayern München op trainingskamp naar Doha. De 18-jarige spits maakte indruk door vlak voor de winterstop als invaller te scoren tegen SC Freiburg en VfL Wolfsburg.

Zirkzee maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar Bayern München en werd eind november van vorig jaar overgeheveld naar het eerste elftal van Bayern München.

De geblesseerde Robert Lewandowski, Niklas Süle en Javi Martínez gaan niet mee met Bayern München op trainingskamp naar Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.