Terug

Volg Vandaag Inside

Goed nieuws: Van Wolfswinkel traint na hersenoperatie weer voluit

Goed nieuws: Van Wolfswinkel traint na hersenoperatie weer voluit

6 feb 2020, 18:12

Ricky van Wolfswinkel heeft toestemming gekregen om weer zonder beperkingen te trainen en wedstrijden te spelen. Volgens zijn club Basel is de aanvaller volledig hersteld van een hersenoperatie, die hij in augustus onderging. De oud-speler van onder meer Vitesse had in december de training in Zwitserland al hervat, maar moest daarbij fysiek contact vermijden. Koppen was helemaal niet toegestaan.

Van Wolfswinkel liep begin dit seizoen een hersenschudding op. Uit scans die werden gemaakt kwam ook naar voren dat de speler een aneurysma in zijn hersenen had. Dat is een uitstulping in een bloedvat van de hersenen, die kan leiden tot een hersenbloeding. Een operatie was daarom noodzakelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.